ADHD-coachning

Jag heter Jessica Röttger och är utbildad Socionom och blivande ADHD-coach!
Att ha ADHD kommer med både fördelar och utmaningar. Speciellt blir det utmaningar när du inte har fått förutsättningarna till att kunna bli ditt bästa jag. Det kan bero på att du inte har fått kunskap om vad just din ADHD hjärna behöver för att må bra, kunna utvecklas och trivas. Du har kanske blivit en saltvattenfisk i ett sötvattensakvarium.
Vill du som upplever utmaningar i vardag, arbete/skola eller i relationer, hitta strategier för att få dessa att fungera bättre? Diagnos eller inte saknar betydelse för hur vi arbetar med de ADHD-relaterade utmaningar som just du har. Du kommer genom ADHD coachning att få kunskap och insikter om vad du som individ behöver för att hitta tekniker till dina utmaningar.
Varmt välkommen är även du som förälder, eller annan anhörig till någon med ADHD, som vill öka din kunskap och förståelse för ett hållbart bemötande.
Kontakta mig för tid eller mer info.
Jag finns i Stockholm och online, där det passar dig!
Exempel på insikter klienter har fått:
”Det är helt otroligt att jag har gått en halv livstid utan att ha fått lära mig detta. Allting makes more sense nu.”
”Jag har alltid varit väldigt hård mot mig själv, jämfört mig med allt och alla som får saker att fungera men inte jag. Jag känner nu att jag vågar vara snäll emot mig själv också, för nu förstår jag vad som sker i huvudet”.
”Det är inte konstigt att jag blivit utbränd när jag lagt all energi på att försöka passa in”
“Då innebär det att jag inte är deprimerad, utan bara uttråkad!”